Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заборони - не перепона продавати дітям алкоголь

20 серпня 2015 р., 13:20

Такі порушення зафіксувала міліція під час спецрейду на Хустщині

На Хустщині працівники міліції провели рейд із виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Під час рейду правоохоронці виявили два адміністративні правопорушення та провели профілактичні бесіди із продавцями та власниками торгових павільйонів.

Днями оперативники сектору кримінальної міліції у справах дітей, дільничних інспекторів міліції та представники соціальної служби провели в м.Хустперевірку торгових павільйонів, які знаходяться біля навчальних закладів.

Мета рейду – проведення профілактичної роботи з працівниками закладів торгівлі, які мають ліцензії на продаж тютюну та алкоголю, по дотриманню вимог законодавства щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Під час рейду правоохоронці виявили два адміністративні правопорушення за ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та ст.155 (Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) Кодексу України про адміністративні правопорушення

Керівник хустської міліції Володимир Щадей коментує, що в усіх торговельних закладах є попереджувальні таблички щодо заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку. З підприємцями та продавцями постійно проводиться профілактична робота щодо недопущення продажу неповнолітнім забороненої продукції.Активізовано роботу дільничних інспекторів щодо перевірки у вечірній та нічний час об’єктів торгівлі, громадського харчування, дискотек, інших закладів культури, з метою виявлення фактів продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Адже кожен із нас відповідає за здорове майбутнє наших дітей.

Інформація Хустського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp