Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поки ужгородка молилася її безжально обікрали

21 серпня 2015 р., 14:41

Три молоді дівчини...

Три молоді ужгородки викрали з кабінету керівника охорони праціодного з лікувальних закладів Ужгорода гроші та мобільнийтелефон. Потерпіла позбулася своїх цінностей через те, що забулазачинити двері на службовому кабінеті, а сама пішла до каплички на території лікарні…

За допомогою до Ужгородських міліціонерів звернувся 55-річна жителькаУжгородського району. Жінка повідомила, що з її кабінету в одній з лікарень Ужгорода невідома особа вкрала мобільний телефон та грошові кошти в сумі 2400 гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.З’ясувалося, що у кабінеті потерпіла залишила свою жіночу сумку, в якійзнаходилися гроші та мобільний телефон. Сама вийшла на кілька хвилин укапличку, яка розташована на території медзакладу. При цьому двері дослужбового кабінету не зачинила.

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили,що крадіжку скоїли три місцеві мешканки віком 17-22 років. Молодиці прийшли в лікарню буцімто на прийом до лікар’я. Вештаючись коридорами,помітили, що двері на одному з кабінетів незачинені. Зазирнули, а тамнікого... На видному місці побачили сумку, з якої поцупили гроші тамобільний телефон.

Одна з підозрюваних, 21-річна мешканка міста, вже потрапляла у поле зоруміліціонерів за скоєння аналогічного злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp