Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відпочинок з присмаком розправи: Чоловіків "під мухою" вгамувала міліція

23 серпня 2015 р., 14:20

Конфлік4т міг закінчитися гірше...

Учора на відомому озері в с.Дийда Берегівського району виник конфлікт між відпочивальниками з Ужгорода та Львівщини. Конфлікт між нетверезими чоловіками, який ледь не завершився бійкою, вгамувала міліція.

Учора ввечері до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок про те, що на відомому озері в с.Дийда виник конфлікт між нетверезими чоловіками, який може завершитись бійкою.

На озеро негайно виїхала група швидкого реагування міліції. Як з’ясували працівники міліції, конфлікт стався між двома групами відпочивальників, які винаймали сусідні сектори на озері. Шумна компанія з Ужгорода голосно слухала музику та кричала. Це не сподобалося сусідам-відпочиваючим із Львівської області, які мали намір спокійно відпочити.

В ході суперечки лунали погрози фізичної розправи, однак до бійки не дійшло. Пристрасті вгамував наряд міліції, який вчасно прибув на виклик.

На місці конфлікту керівництво райвідділу, задля недопущення продовження інциденту, виставило наряд міліції для охорони громадського порядку.

Інформація Берегівського РВ УМВС












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp