Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті розбійники напали на охоронця заводу

26 серпня 2015 р., 11:21

Прикра подія сталася сьогодні вночі

Сьогодні вночі скоєно напад на недіючий цегельний завод у селі В.Геївці Ужгородського району. Кілька бандитів у масках побили й зв′язали охоронця й викрали із території цегельні два електродвигуни, а зі ще двох демонтували мідні деталі. Нападників розшукує міліція.

Сьогодні вночі стався зухвалий злочин у селі В.Геївці на Ужгородщині. На територію місцевого недіючого цегельного заводу увірвалася близько другої години ночі група невідомих осіб у складі 4-5 чоловік. Нападники були одягнуті в темний одяг, на головах мали маски.

Бандити побили 50-річного охоронця підприємства й зв′язали йому руки-ноги електричним дротом. Забрали від чоловіка мобільний телефон і залишили його самого в кімнаті для охорони. Десь через годину нападники повернулися, розв′язали сторожа й наказали йому мовчати про все, що сталося.

Коли бандити пішли, сторож повідомив про нічну пригоду директору фірми, а той звернувся із заявою в міліцію.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. З′ясувалося, що бандити викрали з території цегельні два електричні двигуни, а ще з двох зняли мідні деталі.

Нападників розшукує міліція.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp