Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нересниці трапилась аварія. Двоє лідей - у лікарні (Фото)

2 вересня 2015 р., 09:36

Даівці встановлюють усі обставини події

1 вересня, о 08 годині 30 хвилин , із Нересницької ДЛ в чергову частину Тячівського РВ УМВС України надійшло повідомлення про те, що у селі Нересниця Тячівського району сталася ДТП, у час якої водій та пасажир автомобіля «ВАЗ – 2107» отримали тілесні ушкодження.

Як з'ясувалося слідчо-оперативною групою, водій автомобіля марки «Зил - 131», 55 річний мешканець села Велика Уголька, рухаючись із с. Вільхівці в с. Нересниця - почав виконувати маневр повороту вліво, а водій автомобіля «ВАЗ – 2107» , 36 річний мешканець с. Округла, рухаючись в попутному напрямку вирішив обігнати «Зил» - в результаті «перегонів» допустив зіткнення з передньою частиною даного автомобіля. Після цього зіткнення, «ВАЗ – 2107» відкинуло в лівий кювет де він вдарився в залізнобетонний місток.



Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди, водій автомобіля «ВАЗ – 2107» та його пасажир отримали тілесні травми та були доставлені Нересницькою каретою ШМД у травматологічне відділення Тячівської РЛ.

Обидва автомобіля доставлено на штрафмайданчик Тячівського ВДАІ.

По даному факту, проводиться перевірка.


УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp