Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгорощині трапилося потрійне ДТП

6 вересня 2015 р., 12:26

Сьогодні вночі в с.Розівка Ужгородського району сталасяДТП за участю трьох легкових автомобілів. Винуватцемаварії був нетверезий водій «Фіата».

Сьогодні близько 4-ї години ночі в міліцію надійшло повідомлення від диспетчера служби таксі про те, що в с.Розівка Ужгородського району, біля тамтешнього АВС, сталася ДТП за участю 3-х автомобілів.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці з′ясували обставини аварії. На стоянці біля магазину стояли дві машини - «ДейвоЛанос» і «Фіат Скудо». Їхні водії стояли й розмовляли між собою, з ними був ще один чоловік.

Раптом зі сторони села Минай з′явився автомобіль «Фіат Тіпо», закермом якого перебував 48-річний житель с.Сторожниця Ужгородського району. Водій перебував у стані алкогольного сп′яніння, не впорався з керуванням і врізався в обидві машини.

Внаслідок зіткнення найбільше постраждав 41-річний водій першого «Фіата», з численними переломами й ушкодженнями голови його було доставлено до Ужгородської ЦМКЛ. Двоє інших чоловіків відбулися легшими травмами.

Машини затримано на штрафмайданчик. За даним фактом триває перевірка.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області 



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp