Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські держохоронці взялись "гризти" граніт науки (Фото)

8 вересня 2015 р., 09:42

Перший дзвоник продзвенів не тільки для школярів та студентів

От і закінчилось літо – пора відпусток та канікул. В школах продзвенів перший дзвоник – розпочався рік знань. З ранцями повними шкільних приладь поспішають на уроки школярі. Готові «гризти граніт науки» й міліціонери Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області. В УДСО розпочався навчальний рік

{g}

- Традиційно з початком навчального року приступають до навчання і міліціонери охорони, - розповідає Василь Тимощук, командир роти міліції охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області.- На виконання наказу МВС України «Про організацію професійної підготовки осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України » відділом кадрового забезпечення УДСО проводяться певні організаційні та практичні заходи. Хлопці вдосконалюють правила поведінки в тій чи іншій ситуації, а також знання законів України. Основна мета занять: удосконалення та підвищення стану професійної підготовки.

На першому занятті міліціонери УДСО в робочі зошити законспектували перші теми навчального року: «Загальні засади діяльності ОВС відповідно до основних положень Конституції України» та «Формування психологічної готовності працівників ДСО під час використання вогнепальної та автоматичної зброї ».

Ну, а, власне, навчання зі службової підготовки для атестованого та вільнонайманого складу підрозділів ДСО області триватимуть до 15 травня 2016 року.

УДСО України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp