Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині батьки довели своїх дітей до знемоги

10 вересня 2015 р., 13:31

Кволих та брудних малолітніх діток забрали від батьків

4 малолітніх дітей, які проживали у сім’ї,де умови загрожували їхньому життю,виявили працівники служби у справах дітей Тячівської РДА спільно з працівниками центру соціслужб для дітей,сім’ї та молоді.Під час рейду було здійснено виїзд в с.Бедевля, смт.Тересва, с.Глибокий Потік, с. Топчино, с.Нижня Апша.

В одному з будинків, де побувала група, в кімнатах, де проживають малолітні, виявили незадовільні умови проживання, важке задушливе повітря, відсутнє необхідне харчування. Діти кволі та брудні.

Була терміново скликана комісія з питань захисту прав дитини та прийнято рішення про вилучення дітей з сім’ї, де умови загрожують їх життю та здоров’ю. Розпорядженням голови державної адміністрації дітей вилучено та влаштовано на тимчасове перебування до дитячого відділення Тячівської РЛ №1 для проведення медичного обстеження, до вирішення подальшої долі дітей.Також буде порушується питання про позбавлення матері батьківських прав відносно малолітніх дітей,інформує служба у справах дітей Тячівської РДА.

 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp