Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді зупинили заборонений бізнес (ФОТО)

15 вересня 2015 р., 20:01

Ігровий зал у місті діяв незаконно.

З незаконного ігрового залу, що знаходився в районі ринку на вул.Гагаріна в м.Ужгороді, правоохоронці вилучили чотири комп'ютеридля проведення заборонених азартних ігор.

 

Припинили незаконну діяльність підпільного ігрового закладу працівникикарного розшуку спільно з співробітниками патрульної служби Ужгородськогоміськвідділу міліції.

Підпільна ігротека діяла в одноповерховій будівлі на вул.Гагаріна в Ужгороді. З метою конспірації, вікна закладу були обклеєні плівкою. На закладі не було ніякої вивіски. До приміщення пропускали лише перевірених клієнтів, запопередньою домовленістю, або тих гравців, яких приводили довірені особи.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили чотирикомп'ютери для проведення заборонених азартних ігор.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомлятиінформацію про діяльність таких закладів до Ужгородського міськвідділуміліції, або за телефоном «102».

Інформація Ужгородського МВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp