Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники відзначили професійне свято (Фото)

16 вересня 2015 р., 15:15

Рятувальники отримали нагороду за віддану службу

Сьогодні, 16 вересня, на території аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС України у Закарпатській області працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань відзначили своє професійне свято – День рятівника.

На урочисті заходи прийшли представники обласної та міської влади, депутати різних рівнів. Вітав зі святом рятівника начальник управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак, в.о. голови ОДА Олександр Петік, Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов та інші.

Про це повідомляє прес-служба облради.

Привітав працівників галузі й голова Закарпатської облради Володимир Чубірко. Він наголосив, що професія рятівника в суспільстві затребувана. Коли горить будівля, ліс, коли доймають паводки, зсуви, різні техногенні катастрофи, всі найперше згадують і телефонують саме рятувальникам. Бо знають, тільки вони зможуть врятувати, допомогти, запобігти. Адже у їх рядах – виключно сміливі, мужні, відповідальні, відважні і водночас доброзичливі, щирі воїни. Так, саме воїни, бо навіть у мирний час рятівники борються з невидимим ворогом – вогнем, водою та іншими стихіями.



То ж користуючись нагодою, Володимир Чубірко подякував всім за добру працею, за врятовані життя краян, за щире служіння обов»язку, за високу відповідальність і безкорисливість в роботі. Та побажав міцного здоров’я, достатку, сімейного благополуччя, великого людського щастя!

Також вручив відзнаки облради.

Так, за вагомий внесок у забезпечення реалізації державної політики в сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного й природного характеру, зразкове, самовіддане виконання службових обовʼязків та з нагоди Дня рятівника Грамотою обласної ради нагороджено: Романа ВАСЬОВИЧА – начальника відділення – водія відділення радіаційної та хімічної розвідки групи радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області, старшого прапорщика служби цивільного захисту, Ярослава ІЛЬКОВА-командира відділення державного пожежно-рятувального поста (смт Усть-Чорна) 8–ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області, старшого сержанта служби цивільного захисту, Віталія КРУЦЬКОВИЧА- водія 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області, сержанта служби цивільного захисту, Василя СЛИВКУ- водія 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області, сержанта служби цивільного захисту, Віктора ФЕДАКУ- командира відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини 1–го державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Закарпатській області, старшого прапорщика служби цивільного захисту, Василя ШЕЛЕМОНА- водія 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області, прапорщика служби цивільного захисту.

У рамках святкування відбувся також День відкритих дверей. Присутні мали змогу ознайомитися з роботою служби «101», оглянути зразки сучасної рятувальної техніки: піротехнічні автомобілі, пересувна хіміко – радіологічна лабораторія, автомобілі комбінованого гасіння вогню та ін.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp