Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Великолазівські дітлахи пішли "служити в рятувальники"

18 квітня 2019 р., 15:55

18 квітня у дошкільному навчальному закладі села Великі Лази, що на Ужгородщині, відбулось справжнє пожежно-рятувальне свято.

До вихованців закладу освіти завітали вогнеборці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород аби розповісти про людей, які працюють у Службі порятунку та нагадати про правила безпеки.

Діти з непідробним інтересом розглядали техніку і бойове спорядження пожежників, а також дізнавались про те, як рятувальники щоденно виконують своє основне завдання – рятують людей. Користуючись нагодою надзвичайними розповіли дітлахам про основні правила безпечної поведінки в побуті та на відкритій території, ну і, звісно, надали можливість самостійно приборкати полум’я водою з пожежного ствола.

Зустріч з рятувальниками для вихованців дитячого закладу стала справжнім уроком безпеки, на якому можна було ознайомитися з елементарними правилами безпеки та на власні очі побачити на скільки складною та відповідальною є робота фахівців Служби порятунку.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp