Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оркестр міліції розважає ужгородців музикою щотижня (ФОТО)

19 вересня 2015 р., 11:06

На площі Театральній проходять концерти

Для оркестру міліції Закарпаття уже стало традицією грати нацентральній площі Ужгорода. І цього разу до ініціативи музикантів впогонах приєднався іще один колектив - духовий оркестрУжгородського державного музичного училища імені Д. Задора.

 

"Нинішній очільник закарпатської міліції Сергій Князєв відновив нашміліцейський оркестр, збільшив штат і повернув традицію гри духового оркестру в міських скверах, парках і взагалі марш-паради. Ми людимистецтва, тому повинні показувати те, що вміємо. Була критична ситуація зоркестром, нас розформували, перекинули в інші служби, але завдякиполковнику Сергію Князєву, оркестр вдалося не те, що зберегти, а й поповнити", - розповідає соліст і музикант міліцейського оркестру ВікторГарагаль.

Кожен з міліцейського оркестру має музичну освіту, музиканти-правоохоронціпатрулюють обласний центр. У кожного є табельна зброя, вони проходять іфізичну підготовку, але перший їх профіль - музика і оркестр.

Зі слів пана Гарагаля, подібні виступи це можливість вдосконалюватися ідонести до людей, що правоохоронці це не тільки пістолети і патрулювання, а ще й гарна духова музика.

Для ужгородських міліціонерів уже стало традицією виступати кожноїп'ятниці на Театральній площі. Цим вони подали приклад для іншихколективів і реакція не забарилася. Естафету перейняло Ужгородськедержавне музичне училище імені Д. Задора.

"Вони передали нам таку естафету і ми її прийняли. Ми раді такій можливостіі сподіваємося, що в подальшому цю ініціативу переймуть інші духовіоркестри краю, зокрема філармонічний духовий оркестр", - каже заслуженийпрацівник культури, керівник оркестру Федір Томич.

Правоохоронці обіцяють - допоки дозволятиме погода, духова музиказвучатиме просто неба.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp