Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генштаб - про масову "самоволку" військових в Ужгороді

24 вересня 2015 р., 13:24

Місце знаходження 7 військових уже встановлено

У Генеральному штабі Збройних сил України спростовують інформацію про нібито самовільне залишення військових частин військовослужбовцями, мобілізованими із Закарпатської області.
 
"Інформація, оприлюднена деякими ЗМІ щодо масового самовільного залишення військових частин військовослужбовцями, мобілізованими із Закарпатської області, не відповідає дійсності. Військова служба правопорядку ЗС України проводить планові заходи, спрямовані на розшук військовослужбовців, які самовільно залишили різні військові частини в різні періоди 2014-2015 рр.", - повідомляє прес-служба Генштабу у Фейсбуці.

За результатами роботи в Закарпатській області двоє військовослужбовців повернуті в розташування військових частин, місце знаходження семи встановлено. Робота за цим напрямком продовжується, підкреслюють в Генштабі.

"Заходи, спрямовані на підтримання законності та правопорядку у Збройних силах України, проводяться системно і в плановому порядку", - запевняють у Генштабі.

Інтерфакс- Україна


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp