Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Держохоронці пильно слідкували за порядком під час святкувань в Ужгороді

29 вересня 2015 р., 11:57

Святкування пройшло спокійно та без надзвичайних ситуацій

Столиця Закарпаття –Ужгород - відсвяткував свою 1122 річницю. В ці дні тисячі містян виходять на вулиці аби весело провести час, поспілкуватися та відсвяткувати радісну подію. Охорону громадського порядку в числі інших правоохоронців забезпечували і працівники Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області.

- День міста, звичайно, радість для мешканців, та, як показує практика, це і час, коли міліціонерам доводиться бути особливо пильними. Для того, щоб жителі міста почували себе спокійно, вжито заходів щодо охорони об’єктів у посиленому режимі та зосередження всіх ресурсів служби на охороні громадського порядку під час свят, - наголосив заступник начальника УДСО при УМВС України в Закарпатській області Сергій Лисенко.

Окрім того, працівники Державної служби охорони використали нагоду поінформувати населення про те, як уникнути крадіжок з власного помешкання.

- У святкові дні злочинці користуються відсутністю господарів вдома, а господарі нерідко нехтують власною безпекою. Аби не залишитися без майна, варто подбати про захист власної оселі. Звичайно, в першу чергу ви маєте впевнитися, що зачинили двері та вікна перед виходом з дому. Не залишайте помешкання без нагляду, коли їдете надовго й, звичайно, не повідомляйте про свою відсутність сторонніх осіб. Ну, а якщо вам і справді не байдужа безпека власного помешкання - встановіть охоронну сигналізацію, - розповів ужгородцям міліціонер СВГЗ УДСО. Привітали держохоронці жителів міста над Ужем й зі святом. Характерно бажаючи – миру , злагоди й поменше неприємних ситуацій.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp