Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті розливають "ліву" оковиту

2 жовтня 2015 р., 14:43

530 ящиків конфіскували міліціонери

Працівники Управління з протидії злочинам у сфері економіки (УПЗСЕ УМВС) вилучили велику партію контрафактної алкогольної продукції. Під час санкціонованих судом обшуків за трьома адресами в м.Мукачеві та Свалявському районі міліціонери виявили та вилучили загалом 530 ящиків (1060 пляшок) горілчаних виробів різних найменувань приблизною вартістю 53000 гривень.

Зокрема, в ході проведення санкціонованого обшуку в магазині-складі на території мукачівського ринку, який орендує 56-річний житель Мукачева, правоохоронці вилучили 49 ящиків горілки «Люботин пшенична» з явними ознаками підробки марок акцизного збору.

- Індикативна ціна пляшки горілки в Україні складає не менше 39 грн.90 коп. Водночас дану горілку ділки продавали по ціні від 30 гривень за пляшку, що свідчить про її контрафактне походження, - каже начальник УПЗСЕ УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Михайло Банк.

За даними фактами розпочато кримінальне провадження. Слідство повинно встановити шляхи надходження «лівої» горілки в область.



СЗГ УМВС України в Закарпатській області





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp