Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оковита взяла гору над безпекою на дорозі

18 квітня 2017 р., 19:02

11 водіїв сіли за кермо "під мухою"

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано впродовж свят в Іршавському, Рахівському, Тячівському, Берегівському, Перечинському та Воловецькому районах

Відразу чотири адмінпротоколи на нетверезих водіїв склали за святкові дні, 17 і 18 квітня, іршавські поліцейські. У селі Собатино працівники поліції зупинили ВАЗ-2106, який створював на дорозі аварійну ситуацію. 37-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього засвідчили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника було складено відповідний адмінпротокол, посвідчення водія вилучили, а сам автомобіль забрав під розписку родич водія.

Близько 2-ої години ночі в селі Осій сталася ДТП. Автомобіль «Оpеl Оmеgа» злетів із дороги в кювет. Водій автомобіля, що потрапив у ДТП, перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,5 проміле алкоголю. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили.

В селі Ільниця наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-21099 за порушення правил дорожнього руху. Водій не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, на правопорушника в присутності двох свідків склали відповідні адмінпротоколи. Машину забрав під розписку родич водія.

Четвертий нетверезий водій скоїв ДТП на вул. Шевченка в Іршаві. Джип «ВMW» зачепив під час руху ВАЗ-2105. За кермом іномарки перебував 38-річний житель Виноградівського району. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, а водійського посвідчення не мав. Від медосвідчення водій відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Машину передали під розписку дружині водія.

На спецпосту поліції в селі Велика Копаня Виноградівського району правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2105, щодо якого спрацювала система відеоконтролю. Як з’ясувалося, авто перебувало у розшуку Державною виконавчою службою. За кермом перебував 45-річний житель Мукачева. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення у лікарні відмовився. Водійське посвідчення у нього вилучили, машину затримали на спецмайданчик.

У Тячеві близько опівночі поліцейські зупинили автомобіль «Меrсedes», на якому не горів вказівник поворота. 20-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. Посвідчення у нього вилучили, автомобіль передали під розписку родичу правопорушника.

Два нетверезі водії попалися рахівським ГШР-івцям. В селі Луг правоохоронці зупинили мотоцикл «Мінськ», який не мав реєстраційного номера. За кермом перебував 28-річний житель сусіднього села. Алкогольне сп’яніння водія підтвердилося під час медосвідчення в районній лікарні. Водійське посвідчення і транспортний засіб у правопорушника вилучили.

Другий нетверезий водій був затриманий в селі Богдан. Там автомобіль ВАЗ-2101 під керуванням 20-річного місцевого жителя зіткнувся з іншим автомобілем, який був припаркований на узбіччі дороги. В лікарні підтвердилося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На нього склали два протоколи: за керування у стані сп’яніння та без посвідчення водія.

У Перечині на вул.Ужгородській вночі наряд ГШР зупинив джип «Rоvеr» з несправними освітлювальними габаритами. За кермом перебував 25-річний житель


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp