Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський військовий комісар опинився на лікарняному ліжку

3 жовтня 2015 р., 10:14

Далися взнаки минули поранення.

Перебування на фронті для наших воїнів не проходить безслідно: когось ця кривава війна забрала назавжди, когось зробила інвалідом, порушила нормальний перебіг життя.

Так сталося і у випадку з військовим комісаром Ужгородського ОМВК Миколою Журавльовим. 13 травня журналіст Павло Федака повідомляв у мережі Фейсбук про те, що бронежилет врятував майора Журавльова. Про це Микола повідомив при спілкуванні по телефону.
Вночі розвідувально-диверсійна група противника обстріляла бійців підрозділу Ужгородського військкома. Черга випущена з ворожого РПКС-74 пройшла зовсім поряд, одна з куль зрикошетила і влучила в бронежилет, кевларовий шлем врятував Миколу Журавльова від потужного удару головою об бетон в результаті падіння.
Далі було попадання під артобстріл ворожої артилерії, легка контузія та пошкодження хребта. В той час Микола Журавльов переніс ці “дрібниці” на ногах, але вони дали знати про себе вже тут у мирному житті. Наразі військком перебуває на лікуванні у Мукачівському військвому госпіталі.

Нижче публікуємо витяг із наказу Міністра Оборони України про присвоєння достроково звання підполковник майору Миколі Журавльову за мужність та героїзм, виявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності України у ході проведення антитерористичної операції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp