Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді благословили військового комісара

24 червня 2016 р., 14:41

На подальше служіння.

В одному з храмів.

23 червня, в кафедральному храмі імені апостола українського Андрія Первозваного Карпатської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви в місті Ужгороді, Преосвященнійший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Карпатською єпархією, молитовно благословив Ужгородського міського військового комісара підполковника Миколу Журавльова на подальше служіння українському народу по захисту нашої земної Вітчизни України та подарував йому освячену ікону святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця, який є його небесним покровителем.

Подарована ікона, з благословення владики Вітора, була написана іконописцями Рівенщини та оздоблена українським бурштином на замовлення парафії на честь рівноапостольних Великого князя Київського Володимира та Великої княгині Київської Ольги м. Ужгороді Карпатської єпархії УАПЦ (настоятель – протоієрей Сергій Уманців, голова громади – Іван Ворон).

Під час вручення ікони, владика Віктор закликав боже благословення на військового комісара, а також на всіх українських воїнів, добровольців, волонтерів та мирних співвітчизників, які в цей час боронять нашу земну, Богом дану нам, Вітчизну Україну від московсько-путінських окупантів і терористів. Побажав підполковнику Миколі Журавльову, якщо у разі потреби йому і надалі доведеться прийняти участь у військових діях по захисту України від підступного агресора, то щоб святитель Миколай та Божа Матір завжди були його молитовними заступниками перед Отцем нашим Небесним, оберігали його і кожного українського воїна під своїм небесним покровом.

Участь у благословенній зустрічі також прийняли протоієрей Сергій Урста, канцлер Консисторії, благочинний кафедрального храму апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгороді Карпатської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви, протоієрей Роман Бобай, економ Консисторії єпархії, священнослужитель цього ж храму, читець Максим Бережний, старший референт керуючого єпархією, Орест Дідух, голова єпархіального відділу у справах молоді, голова координаційного комітету Закарпатського національно-патріотичного об’єднання «Україна Соборна», Катерина Чомбокош, редактор відділу редакції газета «Срібна Земля», співробітник прес-служби єпархії та інші.

Нагадаємо, що раніше, за вияв мужності, військового професіоналізму та безпосередню участь у бойових діях по захисту українського народу від московсько-путінських ординців на сході України, Преосвященнійший владика Віктор Бедь удостоїв Ужгородського військового комісара підполковника Миколу Журавльова ордена «20 років відновлення державної незалежності України».

Прес-служба Карпатської єпархії УАПЦ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp