Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З початку року в Ужгороді вже вчинено 14 грабежів та 4 розбої

24 квітня 2014 р., 18:56

Прокурор міста Ужгорода Володимир Гаврилюк провів координаційну нараду




Сьогодні, 24 квітня, прокурор міста Ужгорода Володимир Гаврилюк провів координаційну нараду, у ході якої керівники правоохоронних органів міста обговорили стан попередження й протидії злочинності та корупції в обласному центрі протягом першого кварталу поточного року.
Відкриваючи нараду, Володимир Гаврилюк зауважив: «В Ужгороді простежується певне зменшення рівня злочинності, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Однак, зросла кількість злочинів проти власності. Зокрема, з початку року в місті вже вчинено 14 грабежів та 4 розбої, проти життя та здоров’я особи - 52 злочини.
У зв’язку з цим, правоохоронним органам міста необхідно зосередити увагу на профілактиці та запобіганню проявів саме тих злочинів, щодо яких наявна тенденція до зростання». Крім того, в Ужгороді збільшилась кількість правопорушень проти волі, честі та гідності особи. Як і тих, що пов’язані з незаконним заволодінням транспортними засобами та обігом наркотиків і психотропних речовин.
Незадоволений прокурор міста і роботою правоохоронних органів щодо виявлення корупційних злочинів. Адже, незважаючи на те, що в Ужгороді працює понад 900 державних службовців, виявлено тільки один факт корупційного правопорушення та не виявлено жодного факту отримання посадовими особами органів державної влади та місцевого самоврядування неправомірної вигоди.
За словами Володимира Гаврилюка, через те, що в Ужгороді найвищий рівень злочинності серед населення в області, діяльність правоохоронців, направлена на зменшення негативних проявів злочинності та корупції в місті, повинна вдосконалюватись саме завдяки покращенню взаємодії правоохоронних і контролюючих органів, органів місцевого самоврядування і громадськості.
Зважаючи на те, що з початку року раніше судимими особами вже вчинено 69 кримінальних правопорушень, слуд активізувати саме профілактичну діяльність правоохоронців, спрямовану на попередження подібних рецидивів.
Запропоновано створити спільні міжвідомчі групи з представників правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування.



Прес-служба прокуратури міста Ужгорода.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp