Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Якщо любите фотографувати, - гайда на фотоконкурс

7 жовтня 2015 р., 16:22

Надсилайте свої роботи до 15 жовтня

У рамках реалізації проекту "Свідомий виборець - свідомий вибір", який реалізується за підтримки Міжнародного фонду Відродження, громадська організація "Прайд" та "Європейська Асоціація Студентів Права Ужгород" проводить фотоконкурс "Мій вибір має значення".

До участі в конкурсі запрошуються всі бажаючі. Кількість робіт від одного учасника необмежена. В рамках конкурсу кожному учаснику потрібно через світлину зобразити право голосу на виборах та те, що такий голос має значення. Конкурсні роботи потрібно надсилати на адресу: g.pshenytska@gmail.com. Переможців конкурсу будуть визначати організатори та професійні фотографи. Призери отримають грошову винагороду. Роботи можна надсилати до 15.10.2015 року до 23.59 включно.

Даний конкурс проводиться з метою залучення молоді до виборчого процесу та усвідомлення важливості кожного голосу. Опісля прийняття робіт, організатори проведуть виставку. Попередньо датою проведення фотовиставки є 20 жовтня - 25 жовтня 2015 року. Про місце проведення виставки учасників та громадян міста буде повідомлено додатково.

Більше інформації Ви можете дізнатися за посиланням:

https://vk.com/event103581481
https://www.facebook.com/events/178803605789156/

Час Закарпаття

















Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp