Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життя виноградівця забрав вогонь

9 жовтня 2015 р., 10:42

А літня жінка, на щастя, вижила...

8 жовтня о 02:51 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що у Виноградові на вул. Космонавтів горить житловий будинок. На момент появи вогню в помешканні перебували 87-річна господарка та її 62-річний племінник. Загорання помітили сусіди, які й викликали пожежні підрозділи.

Для ліквідації вогню на вул. Космонавтів направили одне відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Зайшовши до будинку, рятувальники виявили там літню господарку, вивели її на вулицю й передали до рук медиків бригади швидкої допомоги. Жінку госпіталізували до Виноградівської районної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом. Тим часом вогнеборці о 02:58 локалізували загорання й о 04:50 – повністю його ліквідували. На місці пожежі бійці ДСНС виявили тіло 62-річного племінника власниці будинку.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – необережне поводження з вогнем мешканця будинку. За словами сусідів, чоловік зловживав алкоголем і часто курив у ліжку, що й могло призвести до непоправного. Внаслідок пожежі вогонь знищив покриття й перекриття на площі35 м2 та частину домашнього майна. Натомість сусідній будинок, розташований впритул до осередку загорання, вогнеборцям вдалося врятувати від знищення.

У ДСНС України у Закарпатській області






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp