Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Наш край" пояснив наявність політичної агітації без вихідних даних

12 жовтня 2015 р., 18:06

Відповідні плакати розклеєні в усій області

В період до офіційного старту виборчої кампанії в Ужгороді зафіксовано чимало рекламоносіїв із символікою партії «Наш Край», на яких не розміщено вихідних даних. 12 жовтня в обласному центрі на площі Б.Хмельницького з’явився білборд із символікою партії та її «кандидатом №1» до міськради – Володимиром Химинцем, на якому також нема інформації з вихідними даними.

У коментарі ОПОРІ Володимир Химинець запевнив, що на білборді повинна бути інформація з вихідними даними згідно з вимогами законодавства.



Щодо факту інших білбордів та сітілайтів, де є символіка партії, Володимир Химинець зазначив, що замовником цієї реклами є не місцева організація партії. Рекламу, за його інформацією, замовлено центральними органами партії, вона була встановлена ще до початку виборчої кампанії. З його слів, такі рекламоносії тоді з’явилися не як агітація, а як реклама партії.

Реклама із символікою партії «Наш Край» без вихідних даних, зафіксована 30 вересня.

ГМ "ОПОРА"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp