Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопському прикордонному загоні відсвяткували День захисника України

14 жовтня 2015 р., 11:50

Не забули і про загиблих побратимів...

З нагоди Дня захисника України, чопські охоронці кордонів провели урочисті заходи. Дійство відбулось за участю очільника міста, школярів, а також персоналу прикордонного загону.

Про це повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Всі присутні мали можливість відвідати експозицію прикордонної техніки та озброєння. Воїни демонстрували своє вміння зупиняти автомобілі зі злочинцями, а чотирилапі друзі потішили гостей вмілим виявленням зброї, наркотиків і затриманням правопорушників. Дітей поприходило чимало. Школярики принесли власні малюнки в яких малювали своїх татусів у військовій формі і як вони захищають їх від ворогів. День захисника України приніс їм багато радості й став для них великим святом.

Начальник загону, вчителі та мер міста привітали прикордонників й подякували за їх важку працю. Також згадали тих бійців Чопського загону, які віддали своє життя за волю українців – Віктора Шепентала та Роберта Кіса. Всі присутні вшанували їх світлу пам’ять хвилиною мовчання.

За вагомий внесок в надійну охорону державного кордону прикордонники та працівники Чопського загону були заохочені подяками та грамотами. Загалом в цей день на адресу стражів західного кордону держави прозвучало багато дружніх і щирих побажань, серед яких основним звучало побажання миру.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp