Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сирійці прямують до Європи через Закарпаття

14 жовтня 2015 р., 14:06

Не всім вдається оминути наш кордон

Цієї доби, на Закарпатті прикордонники відділу «Дякове» Мукачівського загону затримали громадянина Сирії. Чоловіка – нелегала виявили в рейсовому автобусі сполученням «Виноградів – Велика Паладь» за 3 кілометри від кордону. Мігрант планував потрапити в країни ЄС оминувши пункти пропуску. Шукача кращого життя затримують вже не в перше. Так, два тижні тому, сирійця разом з дружиною та дитиною, затримали за спробу порушення кордону з підробленим закордонним паспортом в пункті пропуску «Вилок» Мукачівського загону.

Ще двох незаконних мігрантів за допомогою мобільного тепловізійного комплексу, виявили сьогодні, прикордонники відділу «Лужанка». Невдовзі, за 100 метрів від кордону, прикордонний наряд затримав двох осіб без документів. Зі слів затриманих вони є громадянами Сирії та Палестини. Наразі правоохоронці з`ясовують яким чином та з чією допомогою мігранти добралися до державного кордону.

Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp