Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

13-річний хлопчина подолав довгий шлях до рідного брата

14 жовтня 2015 р., 16:23

І отримав за це "на горіхи"

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулися батьки хлопчика з заявою про те, що їх 13-річний син ввечері 9 жовтня пішов з дому і не повернувся. Батьки підозрюють, що син міг поїхати до тітки, яка проживає в Бахманському районі Чернігівській області. Там саме гостював їхній старший син.

Сама родина мешкає у смт.Чинадієво. Також батьки розповіли, що хлопець раніше ніколи не втікав із дому.

- Ми розіслали орієнтування з прикметами хлопця до всіх міськ-райвідділів області, а також Чернігова, - розповідає в.о. начальника сектора кримінальної міліції у справах дітей Мукачева Олександр Корчнявий. - Перевіряли усі ринки, вокзали та інші місця, де міг перебувати хлопець. Також підтримували зв”язок з рідним братом утікача, який був у Чернігівській області. Знайшли втікача у Бахманському районі, де той їхав в автобусі до брата, - інформує Мукачівський МВ УМВС.

13-річний утікач пояснив міліціонерам, що він вирішив декілька днів погостювати у своєї тітки, де зараз проживає його старший брат. Він через інтернет мережу забронював собі залізничний квиток до Києва й поїхав, не попередивши батьків та брата. В м.Київ він пересів на автобус, який рухався в с.Кропивне Бахманського району.

Хлопця повернули до рідної домівки. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з неповнолітнім про неприпустимість такої поведінки.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp