Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Тихе полювання" породжує гучні пригоди

15 жовтня 2015 р., 10:40

Трапляються грибні оказії...

Під час “тихого полювання” не так вже й тихо буває в лісі, бо стаються інколи й гучні пригоди. Приміром, цими днями відбувся суд над двома молодими лопушнянцями, які біля озера Синевир викрали мотоцикл у грибаря й були спіймані правоохоронцями по гарячих слідах злочину. Потерпілим став і сімейний тандем з Міжгір’я, який у лісовому масиві Тереблянської долини відкрив приймальний пункт дарів природи. Заготівельникам закортілося і самим назбирати біляків, на кілька годин відлучившись від власного мікроавтобуса, в якому вже знаходилися не лише здані свіжі й сушені гриби, але й провіант – харчі та питво, яке обмінювали на боровики. Як повернулися, то в машині віяло пустотою.

У смерекових хащах дехто й губиться. Цими днями з дороги збився й головний шляховик Міжгірщини. Начальник райавтодору, шукаючи гриби у місцевості біля Чорної Ріки, додому повернувся аж із… Тячівщини. Щоправда, цей вояж для нього мав і один плюс – міг порівняти стан міжгірських і тячівських путівців.

Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ.
Міжгірський район



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp