Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці влаштували урок мужності для школярів

22 жовтня 2015 р., 21:45

З такими дітьми віриш, що майбутнє у країни є

Про бойові будні та деталі ситуації на Сході розповіли сьогодні бійці роти "Карпатська Січ" Національної гвардії України (бат. "Донбас") учням Чинадіївської ЗОШ 1-3 ст. Розказали учням про нашу організацію, про її історію створення та основну мету - виховання патріотичної молоді, військовий підрозділ та шлях боротьби.

Нас потішило те, що учнівська молодь задавала зовсім не дитячі і часом навіть не юнацькі запитання стосовно війни. Молодь цікавлять ті аспекти війни, про які часом неприємно та скоріш за все незручно думати, а тим паче говорити звичайним "овочам" старшого віку, накшталт з залу звучали питання про зрадників в рядах українського війська та внутрішнього ворога, про вбитих та поранених побратимів, про бойовий дух в лавах бійців, про перспективи нашої спільної перемоги чи шляхи розбудови української держави в майбутньому.

Така зацікавленність та розуміння трагічної ситуації в країні представниками молодого покоління означає лише те, що наша боротьба не є марною, і свої плоди вона дає не в авторитеті в очах влади, не в грошах, а в ставленні підростаючих українців до українських воїнів.

На запрошення викладачів ужгородської ЗОШ №5 1-3 ст. боєць полку "Азов", голова закарпатського осередку "ЦК Азов - Закарпаття" - друг Гуцул провів патріотичний урок можності для учнів 10-х класів.Щоразу різні школи приймають нас дуже тепло і це не може не надихати. Розмовляти з дітьми необхідно, адже війна є реалією нашого сьогодення, в тому числі сьогодення і цих дітей. Вони повинні розуміти і знати своїх героїв-захисників в обличчя. Карпатська Січ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp