Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві зловили чоловіків, що розповсюджували "брудну" агітацію в режим "тиші" (Фото, Відео)

24 жовтня 2015 р., 11:30

На Сході тихіше ніж у Мукачеві

Вночі у Мукачеві активісти затримали охоронців одного з супермаркетів, які розносили лже-агітацію з фальшивими зверненнями "Солідарності" та "Відродження".Порушників зловили та доставили у міськвідділ міліції кандидат у депутати Мукачівської міськради Євген Гур’єв та активісти.

Як зізнався один із затриманих, він є охоронцем супермаркету "Silverland" і таким чином вирішив підзаробити. За роботу чоловіку обіцяли заплатити 2000 гривень.

"До нас дійшла інформація, що невідомі особи розносять агітацію після настання режиму тиші. Ми виїхали на місце і почали розпитувати чоловіків. Вони намагалися утекти, але ми їх затримали і привезли у міліцію. Ми дізналися, що хлопці працюють у супермаркеті Silverland. Таку роботу їм запропонував начальник охорони", - сказав Гур’єв.

{g}

Уже над ранок у Мукачівський міськвідділ міліції прибули губернатор області Геннадій Москаль та начальник УМВС області Сергій Князєв, повідомляє Голос Карпат.

Нагадаємо, представники правозахисних організацій та ЗМІ фіксували в Закарпатті масові прояви нечесної конкуренції та порушення правил агітації - поширення фальшивих листів від кандидатів та партій. Зокрема, лже-звернення від голови Закарпатської ОДА і очільника обласного осередку партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Геннадія Москаля були розповсюджені в Ужгороді, Виноградові, Іршаві тощо.

Засновником супермаркету Silverland у Мукачеві є ТОВ Маркет-Рітейл, якому також належить мережа супермаркетів "Барва". Згідно з відомостями в Єдиному реєстрі юридичних і фізичних осіб, засновником ТОВ Маркет-Рітейл є Балога Андрій Вікторович - наразі кандидат на посаду міського голови Мукачева.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp