Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді «день тиші» перетворили у день краси (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24 жовтня 2015 р., 14:00

Одну з центральних вулиць міста – проспект Свободи засадили – хризантемами

Як ми вже повідомляли, у четвер з ініціативи претендентки на посаду міського голови Ужгорода Марії Бадиди відбулася зустріч за кавою кандидаток у ради різних рівнів і різних політичних поглядів. На чашку кави і тістечко завітали кандидатки в депутати обласної ради Мирослава Каламуняк і Тетяна Козак (Єдиний Центр), а також Алла Петрова (Опозиційний блок) і Катерина Чижмарь (Радикальна партія), кандидатки в депутати Ужгородської міської ради, Наталія Лейтерег і Наталія Ценклер (Наш край), Ольга Мадяр, Наталія Бедь, Марія Полажинець і Марія Верешни Дикун (усі – «Україна соборна»).

 

Жінки й дівчата домовилися створити «жіночу коаліцію», щоб показати чоловікам, що вибори можуть не тільки розсварювати політиків, а й об’єднувати їх. І продемонструвати, що свого слова жінки дотримуються, ще до виборів.


Ідею одразу ж і реалізували. Сьогодні представниці різних політичних партій зібралися на проспекті Свободи і разом висадили прекрасну осінню клумбу. На зауваження перехожих: «Нащо старатися, однаково ж покрадуть?» твердо відповідали: «Будемо садити квіти доти, доки їх не перестануть красти».

 

Так ужгородські жінки-кандидатки перетворили «день тиші» у день краси.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp