Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальник податкової в Ужгороді допомогла закарпатським інвалідам та учасникам АТО

4 жовтня 2015 р., 16:43

5000 гривень - на добру справу

Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату висловлює велику подяку начальнику ДПІ у м. Ужгороді Бадиді Марії Петрівні за значну допомогу з ремонтом приміщень майбутнього спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО за адресою м. Ужгород, вул. Ф.Тіхого, 13 «Б».

 

Марія Петрівна Бадида надала осередку значну фінансову допомогу.

Дуже радує те, що в такий нелегкий для України час знаходяться люди готові безкорисливо допомогти у створенні такого необхідного для інвалідів та учасників АТО спортивно-реабілітаційного центру. Це вже далеко не вперше Марія Петрівна Бадида приходить на допомогу Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату. Неодноразово вона фінансово допомагала в організації спортивних заходів серед осіб з обмеженими фізичними можливостями.

 

Вона прекрасно розуміє наскільки створення такого центру є необхідним. Тільки в Ужгороді станом на 01.06.2015 року нараховується 6238 інвалідів. А у всій Закарпатській області станом на 01.01.2015 року на обліку перебувало 63530 інвалідів різних нозологій. В Україні в цілому чисельність осіб з інвалідністю становить 2 788 226 осіб або 6,1 % від загальної чисельності населення нашої держави.

Що ж до учасників АТО, то їх в Україні сотні тисяч, серед яких десятки тисяч зазнали поранень різного ступеню важкості.

Для цієї величезної кількості інвалідів та учасників АТО створення спеціалізованого спортивно-реабілітаційного центру є дуже актуальним питанням.

Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати проект створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО, надавши посильну допомогу:

ПАТ КБ “Приватбанк”

п\р 26004053909822

Код ЄДРПОУ 37231258

МФО 312378


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp