Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські школярі стали пожежниками (ФОТО)

27 жовтня 2015 р., 16:41

Під час екскурсії...

Відвідування пожежної частини - одне з найцікавіших та корисних занять для школярів. Адже в ході таких екскурсій діти дізнаються про основні причини виникнення вогняної стихії, повторюють правила пожежної безпеки, ознайомлюються з усіма службами пожежної частини та побутом вогнеборців.

 

27 жовтня, учні 3-Б класу Ужгородської Лінгвістичної гімназії імені Т.Г. Шеченка разом з вчителями завітали у гості до рятувальників 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що в обласному центрі. Даний захід пройшов у рамках Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності.

Під час оглядової екскурсії учням продемонстрували автопарк пожежних автомобілів та обладнання в повній бойовій готовності. Саме це і викликало найбільшу цікавість не лише у школярів, а й вчителів. Ні хлопці, ні дівчата не відставали одне від одного: навперебій вистроюючись в довжелезну чергу, щоб приміряти каску рятувальника, дихальний апарат - все те, що допомагає рятувальникам безпечно працювати у небезпечному середовищі.

Велике враження справили на всіх пожежні автомобілі та можливість посидіти в них, щоб хоч на мить уявити себе справжнім вогнеборцем. Очі хлопчаків та дівчаток світилися від захоплення та цікавості. Радісні та переповнені враженнями вони ще довго фотографувались на фоні пожежного автомобіля.

Такі зустрічі з підростаючим поколінням для ужгородських рятувальників вже стали традиційними. Професіонали служби «101» впевнені, що сьогоднішній день школярі також запам’ятають надовго. Адже діти не лише поглибили свої знання та навички щодо пожежної безпеки, а й дізналися багато цікавого про важливість та героїчність цієї благородної професії вогнеборця-рятувальника.

У ДСНС України у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp