Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кіно і шоколад. Зацікавило таке поєднання?

29 жовтня 2015 р., 09:26

Якщо так, то усіх чекають щоп’ятниці на шоколадних кінопоказах

В Ужгороді відновились кінопокази, організовані ГО «Молодіжні Ініціативи Закарпаття».
В минулу п’ятницю 23 жовтня, в м. Ужгород у кав'ярні "Львівська майстерня шоколаду" відбувся показ фільму, в форматі зустрічі кіноклубу "Просто.Неба". Нагадуємо, що кіноп’ятниці у літній період під відкритим небом, збирали немало поціновувачів свіжого повітря, гарного кіно та теплої компанії.
Переглянути цікаву фільм, випити кави, скуштувати чогось смачненького могли всі бажаючі. Приємна атмосфера панувала у закладі протягом усього вечора. Для перегляду було обрано фільм "Шоколад", режисера Лассе Галльстрема.

«З настанням осені, ми активно зайнялись пошуком приміщення, аби продовжити зустрічі кіноклубу «Просто.Неба» і в холодний період року. Тож залюбки пристали на пропозицію адміністрації та власників кав’ярні проводити покази на базі їхнього закладу. Відтепер покази відбуватимуться кожної п’ятниці у "Львівській Майстерні Шоколаду" з 19.00. На цьому тижні плануємо показати " Таємне життя Волтера Мітті". Крім того, орієнтовно з наступного тижня, відновлюємо покази і в Мукачеві. Отже слідкуйте за анонсами і до зустрічі на наших показах" – прокоментував подію, організатор та голова ГО "Молодіжні Ініціативи Закарпаття", Денис Соболь.

Тож долучайтеся до кіноповечорів, проводьте свій вільний час весело та з користю.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp