Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині внаслідок зіткнення з деревом загинув 19-річний хлопець (Фото)

29 жовтня 2015 р., 12:43

Його друг-одноліток перебуває під пильним наглядом лікарів

Як ми уже повідомляли, сьогодні вночі у с. Бедевля трапилась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувались двоє молодих хлопців. Це не єдина аварія, яка трапилась цієї ночі на Тячівщині.

Вночі між населеними пунктами смт. Буштино та с Р. Поле Тячівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя 19-річного хлопця.

Близько 00 год.10 хв. до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що між населеними пунктами смт. Буштино та с. Р. Поле сталася ДТП з потерпілими.

Виїздом слідчо-оперативної групи та нарядом ДАІ було з’ясовано, що 19-річний водій автомобіля марки «Мерседес Віто», рухаючись по автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів, між населеними пунктами смт. Буштино та с. Р. Поле, не впоравшись з керуванням допустив зіткнення з деревом. В результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди, від отриманих травм, водій загинув на місці події, - повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

В салоні автомобілі також перебував 19-річний односелець водія, який був доставлений до Тячівської РЛ для надання медичної допомоги.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Тячівського РВ УМВС. По даному факту проводиться перевірка.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp