Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водій, який збив маму з дитиною, не довго ховався від ДАІвців

31 жовтня 2015 р., 13:40

Його знайшли за годину

Вечірньої пори в с.Розівка Ужгородського району водій автомобіля«ІЖ» здійснив наїзд на жінку з немовлям у візочку і втік з місцяпригоди. Потерпілі впали в канаву. Дитина, на щастя, не травмована, а от молода мама отримала тілесні ушкодження.

29 жовтня близько 18-ї години по телефону «102» в міліцію надійшлоповідомлення від чергового лікаря Ужгородської лікарні про те, що до них доставлена жінка з травмами, які вона отримала внаслідок ДТП.

Працівники ВДАІ Ужгородського району та слідчо-оперативна групаУжгородського РВ УМВС протягом години встановили, що до даної ДТПпричетний автомобіль «ІЖ-2715», за кермом якого перебував 42–річниймешканець с.Концово Ужгородського району.

Водій «Москвича» віз у кузові дошки, якими зачепив на дорозі 22-річнужінку. Та йшла узбіччям, везучи немовля у дитячому візочку. Від удару молода мама з дитиною впали в канаву. На щастя, дитина не постраждала, а от жінка була травмована і доставлена до лікарні.

Автомобіль поміщений на спецмайданчик Ужгородського РВ УМВС. Працівники міліції проводять перевірку обставин даної ДТП.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp