Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівські правоохоронці провели навчальний рік успішно (ФОТО)

28 квітня 2014 р., 09:26

У Виноградівському РВ УМВС проведено підсумкову перевірку стану професійної підготовки працівників райвідділу.

{Pg}Це означає, що набуті упродовж учбового року знання, вміння та навички міліціонери мають змогу продемонструвати під час здачі заліків з фізичної та службової підготовки. Результати показали: до несення служби виноградівські міліціонери готові. 

На протязі навчального року працівники міліції проводили навчання в системі службової підготовки. Правоохоронці вивчали нормативні документи, які регламентують діяльність ОВС, удосконалювали навики в практичній стрільбі, тактиці дій в типових та екстремальних ситуаціях та в наданні першої медичної допомоги, підвищували рівень загальної і спеціальної фізичної підготовки. 

Заліки по службовій та фізичній підготовці складали всі співробітники атестованого складу райвідділу. Перед початком перевірки було проведено стройовий огляд, під час якого були виявлені незначні недоліки, які були негайно усунуті. 

Було проведено виконання практичних вправ зі стрільби з пістолета Макарова, які здійснювались в тирі, проведені заліки з фізичної підготовки, а саме підтягування, прийоми рукопашного бою, біг на 100 і 1000 метрів. 

Міліціонер, який несе службу з охорони громадського порядку і стоїть на сторожі законності, повинен бути постійно готовий до прийняття правильних рішень не тільки у звичайних умовах, а й в екстремальних ситуаціях. Кожен правоохоронець повинен знати і вміти застосувати на практиці прийоми рукопашного бою, бути юридично грамотним, щоб роз’яснювати громадянам їх права і обов’язки. По закінченню всім присутнім міліціонерам перевіряючі побажали і в подальшому удосконалювати свій професійний рівень, фізичну підготовку, з повагою та розумінням відноситися до громадян, чим на належному рівні підтримувати загальний статус та високий рівень професіоналізму міліції. 

- Міліціонер повинен щодня самовдосконалюватись, піднімати рівень авторитету міліції в очах звичайних громадян, приходити на допомогу беззахисних і знаходитися завжди там, де це необхідно, - підкреслив начальник сектору з кадрового забезпечення Виноградівського райвідділу майор міліції В’ячеслав Магурський. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp