Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Свалявщині горіла лазня

5 листопада 2015 р., 13:44

Це сталося вчора, 4 листопада.

Вранці 4 листопада в с. Поляна Свалявського району сталася пожежа в дерев’яній лазні, розташованій на приватній земельній ділянці. У цей час власниці споруди на місці не було. Загорання помітив випадковий перехожий, котрий о 08:48 повідомив про подію до оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

Найпершими до місця пожежі на вул. Жовтневу прибули бійці місцевої пожежної команди с. Поляна. Допомогу їм склали два відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява. Спільними зусиллями о 10:11 вони локалізували загорання й о 10:40 – повністю його ліквідували.

Завдяки вправності вогнеборців будівля лазні майже не постраждала від пожежі. Полум’я знищило3 кв. м. дерев’яної обшивки приміщення. Найімовірніше, загорання виникло внаслідок короткого замикання електромережі. За словами господарів, того ранку вони прибирали в лазні, вмикаючи при цьому світло та різні прилади. Електричний кабель не витримав навантаження й загорівся, спричинивши пожежу. Завдані збитки встановлюються.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp