Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді зустрінуться банкіри та бізнесмени

10 листопада 2015 р., 13:42

Вже у четвер, 12 листопада

У четвер, 12 листопада об 11.20 в прес-центрі Закарпатської ОДА (м. Ужгород, пл. Народна, 4) відбудеться брифінг з представником Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні (ЄБРР). Тема «Гранти ЄБРР для малого та середнього бізнесу: як їх отримати. У брифінгу візьме участь Наталія Бандера, старший спеціаліст з проектів Групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні.

Опісля о 12.00 у залі засідань Закарпатської ОДА відбудеться бізнес-зустріч ЄБРР з керівниками малого та середнього бізнесу Закарпатської області.
У зустрічі візьмуть участь власники та керівники малих та середніх підприємств; бізнес-консультанти, представники громадських бізнес-організацій, місцевої влади та ЗМІ.
Учасники зможуть ознайомитися з можливостями, які надає ЄБРР для розвитку малого та середнього бізнесу; розказати на що і як підприємці можуть отримати гранти ЄБРР, а також як місцеві бізнес-консультанти можуть співпрацювати з ЄБРР.

ПРОГРАМА

12.00 - 12.15 вступна промова представника місцевої влади

12.15 - 12.35 Роман Пилипів, спеціаліст з проектів Групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні: «Програма ЄБРР для підтримки малого і середнього бізнесу в Україні»

Приклади співпраці малого та середнього бізнесу з ЄБРР
12.35 - 12.50 Наталія Бандера, старший спеціаліст з проектів Групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні

12.50- 13.05 Іван Попович, заступник директора компанії «МАКСІБУД»

13.05 - 13.30 запитання – відповіді
індивідуальні консультації ЄБРР, налагодження контактів, неформальне спілкування


Європейський банк реконструкціє та розвитку (ЄБРР) (www.ebrd.com) є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на 1 травня 2015 року ЄБРР узяв на себе зобов'язання щодо надання сукупної суми в 11 млрд. євро для 345 проектів у країні. ЄБРР, який належить 64 країнам і двом міжнародним організаціям, підтримує розвиток ринкової економіки та демократії.
Грантову підтримку малому і середньому бізнесу в Україні ЄБРР надає з 2010 року.
За п`ять років ЄБРР надав грантову підтримку понад 500 малим та середнім підприємствам України. Фінансування забезпечив Європейський Союз.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp