Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аварія на Берегівщині: водія "Ауді" освідчили на вміст алкоголю

11 листопада 2015 р., 11:52

Щоб не встановила перевірка, життя чоловіка уже не повернеш

Учора ввечері в Берегівський відділ поліції по телефону 102 надійшло повідомлення диспетчера «швидкої допомоги» про ДТП з потерпілими, яка сталася між населеними пунктами В.Береги та Н.Ремети Берегівського району.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що зіткнулися ВАЗ-2107 із «Ауді» на чеських номерах. Водій «сімки», 32-річний житель. С.Бадалово, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Там його авто врізалось в зустрічне «Ауді», за кермом якого перебував 28-річний житель м.Іршави.

Внаслідок ДТП водій «Жигуля» від отриманих травм загинув на місці пригоди, а 49-річна пасажирка «Ауді» каретою «швидкої» була доставлена до лікарні.

Обидві машини доставлені на спецмайданчик. За даним фактом триває перевірка. Експертиза засвідчила, що водій «Ауді» був тверезий, повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp