Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Автомобілісти закликали ужгородців не продавати свій голос (Фото)

14 листопада 2015 р., 15:34

Прийди на вибори і зроби власний вибір!

Сьогодні в Ужгороді близько 30 активістів громадських організацій «ЗАВТРА», «Громада Закарпаття», «Спеціальний контроль», «Просвіта» та інших організували символічний автопробіг Ужгородом під гаслом «Не продавай свій голос!»

{g}

Розпочали з майданчика перед стадіоном «Авангард». Далі більше години курсували майже всіма найбільшими вулицями міста: Проспект Свободи, Минайська, Легоцького, Льва Толстого, Собранецька, Берчені, Об’їздна, Другетів, Гагаріна, Заньковецька, Грушевського, Капушанська…

Автопробіг супроводжувався закликом до ужгородців із проханням приходити на вибори і не продавати свій голос. Дорогою до колони активістів приєдналося ще з десяток небайдужих автомобілістів, які, дізнавшись про мету акції, вирішили її підтримати, пише Groza-news.

Організатори автопробігу висловили надію, що другий тур виборів в обласному центрі Закарпаття пройде цивілізованіше і що в результаті переможуть не гроші, а реальний кандидат.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp