Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті все частіше почали зникати велосипеди

29 квітня 2014 р., 16:45

З приходом весни у краї почали цупити двоколісних коней.

З настанням тепла до мукачівських правоохоронців дедалі частіше почали звертатися громадяни, повідомляючи про крадіжки своїх двоколісних транспортних засобів. 

Господарі, наприклад, залишали свої велосипеди без нагляду біля магазину чи під’їзду, у власних домівках, а повернувшись, вже їх не знаходили. 

Так, протягом березня – квітня до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції було надійшло більше 20 заяв та повідомлень про крадіжки велосипедів. На сьогодні мукачівськими міліціонерами розкрито майже половину фактів крадіжок велосипедів. В кожному випадку сума збитку завдана потерпілим становила від 800 до 2000 тисяч гривень. По всіх фактах слідчими відкриті кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), деякі з них вже направлено до суду за фактами крадіжок. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом, або позбавленням волі на строк до трьох років. До уваги власників велосипедів, мопедів скутерів та інших транспортних засобів! 

Міліція вкотре закликає вас не залишати свій транспортний засіб без нагляду на тривалий час, зберігайте його в гаражі, обладнаному засобами охоронної сигналізації або на охоронюваних автостоянках. Будьте пильні та обережні! Не залишайте жодного шансу злочинцю зробити свою брудну справу. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp