Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аби купити горілку, юний закарпатець продав чужі речі

30 квітня 2014 р., 11:54

Юнак зважився на крадіжку через любов до горілки.

Житель Ужгородщини пішов на злочин через потяг до оковитої. Щоб роздобути гроші на чергову пляшку, обікрав автомобіль ужгородця. Із заявою до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 27-річний мешканець міста про те, що невідома особа обікрала його автомобіль «ВАЗ-2104», який був припаркований у дворі багатоповерхівки. Чоловік розповів, що в той день на своєму автомобілі приїхав додому, щоб пообідати. 

Припаркув легковик у дворі біля будинку за місцем проживання. Відсутнім був лише годину. А коли підійшов до машини, здивувався від побаченого – його авто було відчинене, з салону зникли навігатор, відеореєстратор, спортивна куртка та кофта. Вжитими заходами оперативники карного розшуку встановили, що до кримінального правопорушення причетний раніше судимий 23-річний непрацюючий житель Ужгородщини. 

Він пояснив, що полюбляє горілку, але не завжди має гроші на пляшку, бо на роботу влаштуватися не може. Проходячи через двір багатоповерхівки, запримітив авто. Викруткою відчинив передні дверцята машини і забрав речі потерпілого. Потім пішов на один з ринків міста і продав речі по низькій цині. Отримані таким чином кошти витратив на свої потреби. - Наразі за даним фактом слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), – зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик. – Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp