Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Червоний теракт» проти російського банку в Ужгороді (ФОТОФАКТ)

30 квітня 2014 р., 12:27

Відповідальність на себе взяв "Фронт опору"


Сьогодні Закарпатська неформальна молодіжна організація "Фронт опору" влаштувала "криваву акцію" -- облила червоною фарбою вікна російського "Сбербанку" в Ужгороді. А потім розіслала інтернет-ресурсам листа, в якому пояснила, для чого вдалася до вандалізму. 

"Сьогодні ми провели акцію проти філії Сбєрбанку Росії в Ужгороді. Наші активісти облили будівлю банку червоною фарбою, яка символізує кров загиблих українців від рук російських окупантів. Нещодавно Генпрокурор України Олег Махніцький повідомив, що саме через Сбєрбанк Росії здійснювалося фінансування російських диверсантів на території України. Однак це була лише заява і ми не бачимо рішучих кроків влади: цей банк і досі працює, в тому числі і в Закарпатті, і здирає гроші наших краян" -- ідеться в листі.

"Закликаємо також закарпатців бойкотувати російські банки, бо тим самим ви фінансуєте російських терористів, які захоплюють нашу країну і вбивають наших громадян. Ми не повинні фінансувати країну-ворога!" -- пишуть "революціонери". 

Мабуть, варто нагадати "Фронту опору", що на Сході України добровольців, які бажають рятувати Україну від окупантів, записують у загони добровольців. Ось де можна реалізувати весь свій потенціал. Та й небезпека там справжня, не те що перед пустими вікнами якогось банку...
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp