Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Довгому спалахнув магазин (ФОТО)

30 листопада 2015 р., 10:41

Вогонь приборкали пожежники.

Вранці 29 листопада в с. Довге Іршавського району виникла пожежа в приміщенні продуктового магазину, розташованого на першому поверсі двоповерхової будівлі. Оскільки в цей момент заклад не працював, загорання помітив сторож відділення банку, що знаходиться за кілька метрів. Чоловік повідомив про подію власницю магазину та о 09:41 подзвонив до оперативно-рятувальної служби.

 

Для ліквідації вогню на вул. Пушкіна негайно прибули бійці державного пожежно-рятувального поста с. Довге. Насамперед о 09:50 пожежники локалізували загорання, аби від полум’я не постраждала решта будівлі, в якій розміщуються ще два магазини. Повністю ж приборкати стихію вогнеборцям вдалося о 10:02.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Імовірно, до появи вогню призвело коротке замикання електропроводки. Як наслідок, полум’я пошкодило дві морозильні камери для морозива. Прямі збитки від пожежі фахівці оцінили у 1500 гривень.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp