Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Захищаючи кордон від окупантів, загинув закарпатський підполковник

1 травня 2014 р., 08:30

У загиблого вдома залишилась дружина та син. До слова, син також обрав службу у військах. Чи не передумає він після такої трагедії у сім’ї захищати Україну?


Один військовослужбовець загинув і троє прикордонників отримали травми у Сумській області під час охорони державного кордону України з Російською Федерацією.

Трагедія сталася 30 квітня близько 11:30 на автодорозі «Глухів — Путивль — Суми» поблизу населеного пункту Піски Білопольського району. Службовий прикордонний автомобіль Land Rover із трьома прикордонниками та військовим із Закарпаття потрапив у ДТП. На одному з поворотів машина виїхала на узбіччя, з'їхала в кювет і перекинулась.

У результаті ДТП військовослужбовець ЗСУ загинув на місці події, а троє прикордонників із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправлені до лікарні.

Загиблим військовослужбовцем був 42-річний підполковник Борис Середа із Закарпаття. У 2010-2012 роках він був заступником командира військової частини у Виноградові. Після розформування частини скерований на службу в м. Мукачево. В останній час підполковник Борис Середа виконував завдання по охороні разом з українськими прикордонниками ділянки державного кордону з Російською Федерацією в Сумській області.

Проживав Борис Середа у селі Дротинці на Виноградівщині. Вдома у нього залишилися дружина та син – першокурсник Львівської військової академії. Тіло загиблого військового вчора ввечері відправили із Сум на Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp