Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти та випускники відділення журналістики УжНУ подякували улюбленому викладачеві (ВІДЕО)

2 грудня 2015 р., 13:02

За найкращі пари.

До редакції Медіацентру звернулися випускники відділення журналістики з проханням опублікувати відео, присвячене їхньому улюбленому викладачеві – донедавна завідувачу телерадіостудії УжНУ, викладачеві кафедри журналістики Іванові Бабущаку, який пропрацював в університеті 10 років, створивши тут, без перебільшення, школу телевізійників.

Як зізнавався сам Іван Іванович під час дружніх бесід, до УжНУ в нього було чимало місць праці – не любив особливо десь затримуватися. Переважно, мабуть, через свій допитливий характер і постійну потребу в нових враженнях. Вони покликали його і тепер…

Фізик за фахом, радійник та телевізійник за родом діяльності, тонкий поціновувач музики, митець за станом душі, педагог за покликанням, людина з критичним мисленням, завжди оптиміст, мандрівник, справжній патріот свого краю, доброго вина і неперевершеної закарпатської бесіди, Іван Бабущак вирішив продовжувати свою професійну діяльність поза межами нашого вишу.

Його ще довго не вистачатиме всім, хто мав радість з ним працювати, спілкуватися, вчитися, радіти, хвилюватися, дружити. Нема людей незамінних, але є неповторні. Іван Іванович належить до таких.

Редакція Медіацентру УжНУ з радістю публікує відео з подякою Іванові Бабущаку й бажає йому всіляких гараздів! Хай Твоя життєва стежина, Івановичу, і далі буде успішною, щедрою на позитив, добрих людей і радісні події. Дякуємо за чудовий період співпраці!

«Вінко червеноє» завжди знайдеться – коли б Ти не завітав!



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp