Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Автопробіг на "іноземних номерах" відбудеться в Ужгороді

1 травня 2014 р., 10:02

Метою автопробігу буде підтримка єдності України, транзит та мито.

Завтра в Ужгороді близько 100 автовласників з іноземними номерами зберуться на автопробіг обласним центром за єдність України та аби повторно звернутися до Верховної Ради і Кабміну з приводу гальмування законопроекту щодо збільшення термінів транзиту іноземних авто з 5 до 30 днів. 

Про це повідомив голова ГО «Західноукраїнська асоціація власників транзитних авто» (ЗАВТРА) Павло Білецький. 

— Після проходження першого комітету ВР, законопроект щодо збільшення термінів перебування іноземних авто на території України з 5 до 30 днів, був загальмований, — Розповідає Білецький. — Наш юрист, зв’язався з відповідними комітетами ВР і з’ясував, що причиною став негативний висновок Кабміну. Тому ми виходимо на акцію, під час якої підготуємо і підпишемо повторні звернення до ВР та Кабміну з цього ж приводу та окремий документ щодо зменшення мита на іноземні авто. На зустрічі буде також складено план дій ГО ЗАВТРА у цьому напрямку на найближчі місяці.

Активісти ГО «ЗАВТРА» також зазначають, що їхня акція спрямована на підтримку європейських прагнень українського народу та єдність України. Відтак запрошують усіх прихильників такої ідеї зібратися 2 травня о 12.00 на БАМІ на паркувальному майданчику поблизу корпусу УжНУ. Звідти, після обговорення і підписання документів, колона у складі близько 60 автомобілів з українською символікою, і без будь-якого політичного забарвлення, попрямує вулицями Кошицькою і Собранецькою на кордон зі Словаччиною. Там відбудеться символічний мітинг, обговорення та підбиття підсумків акції.
ГО «Західноукраїнська асоціація власників транзитних авто»
иван 01.05.2014 13:01 IP: 40.86.229.37
Какие они хитрые- нехотят платить за растоможку деньги в бюджет Украиныы. Фиктивно оформили авто на подставные фирмы Словакии.Чехии. Украина не должна идти на уступки этим махинаторам. Господа платите за растоможку государству по полной программе.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp