Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Одинокі хустяни отримали продуктові набори

3 грудня 2015 р., 15:03

З нагоди Міжнародного дня інвалідів

Більше пів сотні підопічних міського територіального центру для людей похилого віку отримали від міста продуктові набори.

– Ці люди – хустяни і ми як відповідна служба повинні дбати про них. Тим більше, що обставини так складались, що вони є самотніми на схилі віку. Ми традиційно до важливих свят даруємо продуктові набори потребуючим, адже кожен повинен відчути радість спільного відзначення важливих дат чи подій, – каже директор міського терцентру Анжела Соболь-Лавренко.

Цього разу до набору ввійшли: гречка, рис та макарони. Здорожчання цін далося взнаки, адже коли минулого року ми закладали кошти на закупівлю продуктових наборів ціни були набагато менші, сьогодні ж на закладену суму, ми змогли закупити тільки ці продукти, – каже керівник терцентру Анжела Соболь-Лавренко.

– Це дуже скромний подарунок, – зізнається одна з підопічних терцентру Марія Лівак, – проте приємно, що про нас згадують і хоч якось допомагають. Хотіла б подякувати і своєму соціальному працівнику, яка приходить два рази на тиждень до мене та допомагає по господарству – це надзвичайно вагома підмога для мене.

Хустська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp