Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні намагаються навести лад на Корятовича (Фото)

4 грудня 2015 р., 14:10

Якщо не вийде, заберуть усі автівки евакуватором

Поліція Ужгорода цілком упевнено розпочала роботу в місті, за перші дні роботи запобігали порушенням, ловили п’яних водіїв, і ганяли порушників паркування.

Сьогодні з ранку поліція знову почала патрулювання на площі Корятовича, де щодня порушують ПДР десятки водіїв і пішоходів, пише Ужгород інфо.

Ось що про це повідомляють самі поліцейські:

"Працюємо на Корятовича, пояснюємо водіям як паркуватися, щоб не порушувати ПДР, але поки пояснили одному, то з інших країв дороги вже два паркуються з порушенням. Це якийсь жах! І головне нікого не стримує присутність поліцейських на дорозі... Шановні водії, будь ласка, перечитайте пункти 15.9 та 15.10 Правил дорожнього руху. Бо усні зауваження діють тільки на перший раз, а потім уже штрафи. І у нас вже є евакуватор, послуги якого не дуже дешеві, тож будьте уважні і не порушуйте, бо це вам влетить в копієчку. Також сьогодні спілкувалися з пішоходами, які перебігали дорогу в недозволеному місці, пояснювали, що це теж порушення, за яке передбачені штрафи".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp