Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді почали боротьбу з безробіттям за допомогою онлайн-проекту

9 грудня 2015 р., 11:07

Онлайн-сервіс взяв на себе важливу соціальну місію

В Ужгороді почали боротьбу з безробіттям за допомогою онлайн-проекту В час, коли криза штурмує гаманці пересічних громадян, виникає попит на будь-які заходи, що допомагають боротися з цим явищем. Тому не дивно, що онлайн-сервіс для пошуку підробітку Метнись Кабанчиком, який став доступний жителям Ужгороду в квітні 2015 року, став досить популярним. Він певною мірою взяв на себе соціальну місію, скорочуючи кількість безробітних – хоча б за рахунок регулярного підробітку.

Що таке «Кабанчик»?


Адміністрація сервісу повідомляє, що з квітня на сайті ужгородського «Кабанчика» зареєструвалося понад 700 виконавців та більше 500 замовників. І виконавцями, і замовниками можуть стати звичайні жителі міста. Якщо перших цікавить додаткова робота, то замовниками найчастіше стають люди, які шукають помічників на побутові та інші завдання.

«Всім відомі ситуації – справи накопичуються, а часу на їх вирішення не вистачає. А інколи просто хочеться відпочити на вихідних, а не займатися прибиранням квартири», - пояснює керівник проекту Роман Кірігетов» - «Тож замовники зацікавлені у тому, щоб знайти перевірених помічників за оптимальну ціну. Для виконавців це – досить великий ринок праці с широким вибором спеціалізацій».

Ужгородцям потрібні майстри, репетитори і фрілансери

За словами Романа Кірігетова, сервіс дозволяє знаходити підробіток у більш ніж сотні напрямків: від кур’єрських послуг до роботи в Інтернеті. Взагалі, в Ужгороді за цей час виник попит на:

• домашніх майстрів;
• спеціалістів з побутових послуг (поварів, швачок, нянь і т.п.);
• спеціалістів з клінінгу;
• майстрів з ремонту;
• будівельників;
• репетиторів та ін.

Послуги мають бути безпечними

На відміну від дошок оголошень, kabanchik.com.ua гарантує безпеку для користувачів. Це реалізується за рахунок декількох факторів:

• виконавці зі статусом «перевірений» пройшли особисту перевірку паспортних даних та профілів у соцмережах;
• адміністрація відстежує дотримання правил сервісу виконавцями і замовниками і швидко реагує на порушення;
• завдання шахрайського змісту видаляються;
• оплата за замовлені послуги проводиться по факту виконання.

За інформацією представників сервісу, вони спостерігають швидкий і стабільне зростання кількості користувачів серед ужгородців. Це значить, що попит на недорогі і якісні послуги, та на можливість швидкого підробітку є, і він досить великий. Враховуючи позитивний вплив подібних операцій на економіку – це тільки плюс для міста.

"Метнись Кабанчиком" для Час Закарпаття

Ліза 09.12.2015 12:45 IP: 15.214.195.91
Чудовий сервіс http://kabanchik.com.ua/home/uzhgorod

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp