Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець придбав у супермаркеті рис з хробаками (Фото)

11 грудня 2015 р., 20:24

Відразу з м’ясом

Неприємну знахідку виявив днями ужгородець Олександр Роман, повернувшись додому із купленим у магазині рисом. Крупу він придбав у супермаркеті "Барва" по вулиці Гагаріна і вже зібрався готувати плов, як побачив серед зернинок велику кількість хробаків.

– Я був просто шокований. Завжди дуже прискіпливо ставлюся до покупок, особливо продуктів харчування, і зберігаю чеки. Тому пішов знову до магазину з чеком, рисом і неприхованими емоціями, – розповідає Олександр.

Менеджер супермаркету вибачився, сказавши, що це вже не вперше, і повернув гроші, повідомляє PMG.ua.

– Помітно, що там вже звикли до таких візитів покупців, але на стан справ це не дуже впливає, – зазначає ужгородець.

Крім даного випадку, Олександр каже, що неодноразово помічав, як на полицях з молочною продукцією прострочений товар викладають на передній ряд, а той, що ще більш-менш придатний для вживання, залишається позаду.



– Мій товариш розповідав, що бачив, як працівниці "Барви" ваткою з ацетоном витирали на молочних пакетах штампи із датою і ставили нові. Він це відзняв на телефон, то у нього потім за гроші просили видалити відео, – обурюється мешканець обласного центру.

Олександр Роман закликає працівників супермаркетів з повагою ставитися до своїх клієнтів та не продавати зіпсовані продукти. Також він звертається до всіх контролюючих органів, які повинні добросовісно виконувати свої обов’язки і стежити за якістю товарів. При цьому радить громадянам берегти здоров’я своє та своїх близьких, не лінуватися вчитуватися в етикетки та відстоювати свої законні права покупців.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp